Képzéseink

A 2010. évi CLXIX. törvény a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről, pedagógus szakvizsga, továbbképzés, szakmai szolgáltatások igénybevételének támogatására 10 500 forint/fő/év hozzájárulást biztosít. (8. melléklet a 2010. évi CLXIX. törvényhez)
Az intézmények továbbképzési és éves beiskolázási tervének elkészítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani az intézményvezetők valamint a pedagógusok és iskolapszichológusok számára képzési programjainkkal.

30 órás akkreditált továbbképzéseink mellett külön figyelmükbe ajánljuk 6 és 12 órás képzéseinket, melyeknek céljuk, hogy a pedagógusokat felkészítse a „KamaszOK vagyunk” program alkalmazására. Ezzel hozzájárulnak a diákok egészségének fenntartásához, a korosztályra jellemző legalapvetőbb problémák értelmezéséhez és kezeléséhez.
Az új felnőttképzési 93/2009. (IV.24) Korm. rendelet 5.§-a értelmében a nem akkreditált képzésünket elvégző pedagógus kollégák is (maximum 30 kreditpont értékű) igazolást kapnak. A 277/1997.(XII.22.) Kormányrendelet hatályos szövege 4-5-6§-a alapján, a 120 órának legfeljebb huszonöt százaléka nemcsak akkreditált képzéssel teljesíthető.
Így a nem akkreditált és akkreditálás alatt álló továbbképzések is beszámíthatók a továbbképzés 120 órájába.

Belső továbbképzéseink

 
Akkreditált továbbképzéseink